• 2 Geweldige weekenden achter de rug!

  Jeugdkamp
  Allereerst was daar van 1 t/m 3 juni het jaarlijkse voetbalkamp voor de jeugd. Dit jaar waren ze neergestreken in de Woushoeve te Zutendaal, België. Het thema 'Red Devils' was helemaal aangepast aan de locatie. De jeugd is flink bezig gehouden en heeft zich geen moment hoeven vervelen. Op vrijdagavond zijn ze allemaal begonnen met een bosspel en later is de oudere jeugd ver weg van de kamplocatie achtergelaten om op eigen houtje terug te kunnen komen terwijl de jongere jeugd kon gaan slapen, ahum, de boel op kop kon gaan zetten.

  Zaterdagochtend is de oudere jeugd oorlogje gaan spelen in de vorm van lasergamen en paintballen. De jongere jeugd kon zich opmaken voor smerige voeten op een blotevoetenpad. 's Middags werden de rollen omgedraaid en kon de oudere jeugd de 'pratsj' tussen de tenen gaan voelen terwijl de jongere jeugd zich ging uitleven in Bokrijk.
  De avond werd gezamelijk gebarbecued en een 'Ik hou van Belsj'-quiz gespeeld met aansluitend een gezellig kampvuur. Uiteraard is de zaterdagavond ook de traditionele avond dat de oudste jeugd op stap mag. Maar 'what happens at camp, stays at camp', dus hierover zullen we niks vertellen.

  En zondag? Toen was het tijd voor een heuze zeskamp om de laatste restjes energie uit de jongens en meisjes te halen zodat ze thuis (eindelijk) heerlijk konden gaan slapen.

  Benieuwd naar de foto's van dit fantastische weekend? Kijk dan snel op onze fotopagina!

 • Feestweekend 90 jaar GSV'28
  GSV’28 is dit jaar 90 jaar oud geworden. Een verjaardag die onze vereniging natuurlijk niet zomaar aan zich voorbij wil laten gaan. En dat hebben we afgelopen weekend geweten. Wat was het geweldig om iedereen zo te zien genieten van de evenementen georganiseerd door onze leden en vrijwilligers en natuurlijk met behulp van de steun van vele sponsoren.

  Donderdagavond stond in het teken van onze sponsoren. Zij werden een hele avond kostelijk vermaakt tijdens het Sponsorgala. Een heerlijk diner verzorgd door Maurice Kikken, optredens van Marleen Rutten en De Knöppele en een veiling met onze veiligmeesters Max en Max zorgde voor een avondvullend programma.

  Ook op vrijdag waren de ruim 200 aanwezigen weer helemaal in het chique. Het Sportgala van GSV’28 was opnieuw een succes met 6 winnaars uit alle geledingen van de GSV’28-familie:
  Jeugdspeler van het jaar:
       Joep Janssen
  Jeugdspeelster van het jaar:
       Hannah Thijssen
  Team van het jaar:
       Vrouwen 2
  Speelster van het jaar:
       Ashley Motzkus & Milou Lusterman
  Speler van het jaar:
       Max Limpens
  Feestbeest van het jaar:
       Dahnee Nijsten
  Multitalent van het jaar:
       Marieke Peltzer
  Duo on the Rocks zorgde tussendoor voor de muzikale invulling van de avond. Daarbij kregen ze ook nog de hulp van een aantal feestbeesten uit onze vereniging. Rara???

  Zaterdag was gezelligheid gegarandeerd bij de Biercantus. Meer dan 25 karoake-nummers werden luidkeels meegezongen door 150 cantus deelnemers. Ook de vele ‘toeschouwers’ zagen dat het leuk is om mee te doen en zitten bij een volgende editie misschien wel aan een tafel.

  Het weekend eindigde met een zonovergoten zondag. Voor de 6e keer trok de Likkepot Trip door de straten van de gemeente Beek. 440 wandelaars / smikkelaars wisten de Likkepot pijltjes te volgen en kwamen onderweg 8 heerlijke hapjes tegen. Bij terugkomst in de feesttent was er nog tijd genoeg om in het zonnetje of de schaduw ’n lekker glas bier te drinken. Maar er was nog meer te doen. Zo zijn onze jeugdleiders in een nieuw jasje gestoken met dank aan Goessens Bouwbedrijven en is de sponsor van het jaar uitgeroepen: Drankenhandel en Slijterij Vos.

  Rond 17:30 uur kwam het moment waar velen zenuwachtig voor werden. Wie zou er vandoor gaan met een geweldige prijs van de jubileumloterij? De trekking werd voltooid door de jubilarissen en de winnaars bejubeld. Wil je weten of jij ook gewonnen hebt? Kijk dan hier. Hierna was het tijd om onze kampioenen en jubilarissen te feliciteren:
  Najaarskampioenen:
       JO11-1 en JO11-2
  Jubilarissen:
       25 jaar: Ralf Senden, Sascha Winkelmolen en Guido Scholtz
       35 jaar: Dion Nijsten
       40 jaar: Louis Huntjens, Udo Tijssen en Pascal Tijssen
       50 jaar: Jos Nijsten en Frans Feron
  Maar een enkele jubilaris kreeg nog meer waardering, Sascha Winkelmolen kreeg een mooie onderscheiding opgespeld van NKS ter ere van zijn inzet voor GSV'28 als vrijwilliger.

  Om het feest helemaal compleet te maken, onderbrak Burgemeester van Beek, Christine van Basten, de speech van vice-voorzitter Huub Swelsen met een speech voor de vereniging, haar jubilarissen, maar vooral ook een persoon in het bijzonder: Onze eigen voorzitter Jos Nijsten kreeg uit handen van de Koning een onderscheiding voor zijn jarenlange inzet in de Genhouter gemeenschap. Jos is vanaf nu Lid in de Orde van Oranje Nassau.

  Als sluitstuk van een geweldig weekend werd afscheid genomen van Gerard Keijbets. Hij was 16 jaar lang verzorger van het 1e elftal en was ook altijd behulpzaam voor andere leden. Daarmee zat het programma erop en mogen we terugkijken op een geweldig weekend. Wil je de foto's van dit geweldige weekend nog eens terugzien? Houd dan onze fotopagina goed in de gaten!

  Wij bedanken heel Genhout en alle GSV’28ers, zonder jullie was het geen feestweekend!