• Mannen van 2 stevig aan kop in 1e periode

Ook in de 5e competitie wedstrijd bleven de 3 punten op het Jean Nijsten sportpark. Tegenstander Willem 1 uit Maastricht was vooraf door coach Hub betiteld als lastige tegenstander.

De manne van 2 lieten er echter vanaf de 1e minuut geen twijfel over bestaan wie op deze herfstdag de baas was en zetten de koninklijke uit Maastricht vast op hun eigen helft. Al in de 5e minuut was het Tom die na een prima actie Koen in stelling bracht voor een voorzet op Hugo. Deze knikte de bal binnen en de 0 op het scorebord kon voor het eerst worden aangepast. Binnen 2 minuten kreeg Willem 1 een prima kans om de gelijkmaker te scoren maar doelman Glen, na een lange vakantie weer onder de lat bij GSV'28, hoefde niet in te grijpen en het schot ging over. Het restant van de eerste helft waren de manne van 2 heer en meester. Na 25 minuten scoorde Tom de 2-0 en binnen 1 minuut Max de 3-0. Na een half uur spelen maakte Hugo zijn 2e van de dag en stond er na 1/3 wedstrijd al 4-0 op het scorebord. Toen vlak voor de ranja en thee Ralf ook nog met een prachtige lob de 5-0 aantekende leek niets meer een monsterscore in de weg te staan.

Tijdens de rust was de stemming dan ook opperbest en maaide Wendel het gras weg voor de voeten van coach Hub met de stelling "hier kun je niks op zeggen toch?". Dit deed hij echter toch alleen bleek gedurende de 2e helft dat we het goede niveau van de 1e helft niet konden vasthouden. Het lukte Willem 1 zelfs om na een dik uur spelen de hatelijke nul van het bord te krijgen. Er werd door de manne van 2 niet meer gescoord in de 2e helft en was na het laatste fluitsignaal 5-1 de einduitslag.

Een uitstekende 1e helft en de resultaten op de andere velden zorgden voor een prima stemming in de kleedkamer. Na 5 wedstrijden spelen gaan de manne van 2 stevig aan kop in de 1e periode en kunnen zondag a.s. met een overwinning in Maastricht op Jekerdal 2 goede zaken doen voor het vieren van het 1e feestje in het nog prille seizoen. Verder gein nuuts.