• Onnodig puntverlies mannen van 2 tegen Jekerdal

Voor de manne van 2 stond afgelopen zondag de uitwedstrijd tegen Sportclub Jekerdal 2 op de wedstrijdkalender. Door blessures, ziektes en afmeldingen moest coach Hub zijn van te voren bedachte strijdplan op diverse plekken aanpassen.

Dit pakte in het begin van de wedstrijd niet slecht uit want al na 6 minuten spelen kreeg Tom het op zijn heupen en schoot de 0-1 binnen. Nog geen 2 minuten later mocht hij alweer de trekker overhalen maar nu stond de doelman van Jekerdal een treffer in de weg. Na een kwartier spelen viel geheel tegen de verhouding in na onoplettendheid in onze verdediging de gelijkmaker. Uit deze gelijkmaker putten onze tegenstanders veel moed en deze kregen langzaam een klein overwicht. Na een corner mocht een speler van Jekerdal zo vrij als een vogeltje de 2-1 binnen koppen. Deze tegenslag na een half uur spelen zorgde er echter voor dat de wekker afliep. Nadat Max L. al 2 waarschuwingsschoten had gelost begon Tom aan een mooie solo in het 16 meter gebied en bezorgde de bal bij spits Hugo. Deze wist hier wel raad mee en scoorde de verdiende gelijkmaker. Met een 2-2 ruststand kon de thee worden ingeschonken.

In de rust moest coach Hub ook Wendel met een blessure vervangen en lag zijn appeltje nog in Genhout... Waren dit slechte voortekenen voor de 2e helft? Ja, want al na 2 minuten spelen kwam spits Hugo vrij voor de doelman. Na een ongelukkige botsing met de doelman moest echter ook Hugo met een blessure het veld verlaten. Het betere van het spel bleef echter voor de manne van 2. Hieruit volgden in de 2e speelhelft veel kansen maar de schoten misten de juiste richting of de kopballen waren te zacht of gingen naast de verkeerde kant van de paal. Vlak voor tijd raakte Jesper nog de dwarsligger en werd een schot vanaf de zijkant niet goed beoordeeld door onze doelman Tim. Gelukkig zorgde de corner niet meer voor gevaar. Toen ook de scheids het genoeg vond was de eindstand 2-2 en waren er belangrijke punten verloren gegaan in de strijd om de 1e periodetitel. Door de winst van concurrent RVU hebben deze nu even veel verliespunten als de manne van 2.

De volgende wedstrijd is RVU thuis op zaterdagavond 10 november om 18.00 uur onze tegenstander. Valt dan de beslissing in de 1e periode? Met de steun van onze supporters gaon de manne van 2 dā€™r veur en verder gein nuuts.